
ویزای توریستی کانادا یا همان Visitor Visa که زیر گروه Temporary Resident Visa یا TRV است، یکی از انواع ویزای کانادا است که دارنده آن میتواند بسته به نوع ویزای توریستی کانادا خود (سینگل، مولتی و یا سوپر ویزای کانادا) وارد خاک این کشور شده و در هر بار سفر تا مدت زمان معینی در کانادا اقامت داشته باشد.
مجوز توریستی کانادا عمدتاً به دو شکل ویزای یکبار ورود single entry و یا ویزای مولتیپل کانادا multiple entry صادر میشود. این بدین معنی است که اگر متقاضی ویزای توریستی کانادا قصد شرکت در یک کنفرانس و یا همایش علمی، فرهنگی و غیره را داشته باشد، ویزای وی به صورت سینگل با تاریخ مشخص برای خروج از خاک کانادا صادر خواهد شد؛ اما اگر متقاضی با دلیل موجهی مثل (بازدید از اقوام) و ارائه مدارک مورد نیاز، تقاضای ویزای بلند مدت توریستی نماید، برای وی ویزای مولتیپل (چندبار ورود) کانادا صادر میگردد.
در حال حاضر، یکی از روشهای متداول برای مسافرت و گردش در کشورهای گوناگون، اخذ ویزای توریستی است. این در حالی است که بسیاری از گردشگران و مهاجران به دلیل شرایط مناسب اجتماعی و اقتصادی که در کانادا وجود دارد و اعتبار بالای ویزای توریستی این کشور، بازدید از کانادا را در اولویت خود قرار می دهند.
به علت کثرت درخواستهای جواز توریستی کانادا، دولت کانادا قوانینی سفت و سختی در این زمینه برای ورود متقاضیان خارجی وضع نموده است. البته در صورت آشنایی کامل با این قوانین و تکمیل دقیق مدارک مورد نیاز سفارت، کار سختی برای اخذ ویزای توریستی کانادا نخواهید داشت.
پیش از بررسی انواع ویزای گردشگری کانادا، ذکر این نکته از اهمیت بسیاری برخوردار است که اخذ ویزای توریستی این کشور الزاماً به معنای اجازه ورود به این کشور نیست! بلکه این افسر مرزی مستقر در فرودگاه است که تشخیص میدهد متقاضی از صلاحیت لازم برای حضور موقت در کشور کانادا برخوردار است و یا اینکه قصد ماندن در کانادا پس از پایان اعتبار ویزای کوتاه مدت خود را دارد.
انواع ویزای توریستی کانادا
همانطور که در بالا اشاره شد، ویزای توریستی کانادا که خود زیر مجموعه ویزای ویزیتور است به ۳ نوع زیر تقسیم میشود:
- ویزای سینگل کانادا
- ویزای مولتیپل کانادا
- سوپر ویزای کانادا
اگرچه هر سه شکل بالا، از نوع ویزای توریستی است اما هر یک از آنها از نظر ماهیت و ویژگیها تفاوتهایی با یکدیگر دارند که در ادامه به ترتیب ارزیابی میشوند.
ویزای سینگل کانادا
ویزای سینگل کانادا تنها برای یک بار ورود به خاک کانادا در زمانی مشخص و تا مدتی معین صادر میشود. به بیان دیگر دارنده ویزای سینگل کانادا تنها قادر است یک بار وارد خاک کانادا شود و مقید به ترک کانادا در زمان تعیین شده در ویزا خواهد بود.
خروج فرد پیش از پایان اعتبار ویزای سینگل کانادا از این کشور به این معنی نیست که وی میتواند تا زمان پایان اعتبار ویزای خود یک بار دیگر وارد کانادا شود بلکه ویزای سینگل کانادا تنها یک بار ورود به خاک این کشور را جواز میدهد و پس از خارج شدن از کانادا حتی با اینکه از اعتبار ویزا باقیمانده، اما دیگر این مجوز ارزشی برای ورود به خاک این کشور ندارد.
ویزای مولتیپل کانادا
ویزای مولتیپل کانادا که در بین ایرانیان با نامهایی همچون ویزای مولتی کانادا و یا ویزای ۵ ساله کانادا نیز شناخته میشود، یکی از جذابترین انواع ویزای کانادا است. اگرچه ویزای مولتی کانادا در ذات نوعی ویزای اقامت موقت است اما بر اساس قوانین مهاجرتی کانادا و اطلاعیههای صادر شده، اعتبار این ویزا به جز در شرایط خاص تا زمان پایان اعتبار پاسپورت متقاضی خواهد بود. برخی از مهمترین ویژگیهای ویزای مولتیپل کانادا از این قرار است:
- نامحدود بودن تعداد دفعات ورود به خاک کانادا
- اعتبار ویزا تا زمان اعتبار پاسپورت
- امکان اقامت در کانادا تا ۶ ماه برای هر بار ورود
- امکان تمدید مدت ۶ ماه در صورت ارائه دلایل قانع کننده و کافی متقاضی
پس از گذشت ۶ ماه از ورود کافی است برای حتی چند ساعت از خاک کانادا خارج شوید تا با ورود مجدد بتوانید ۶ ماه دیگر در این کشور اقامت داشته باشید.
در صورتی که طی ۱۰ سال گذشته برای اخذ ویزای کانادا انگشت نگاری کرده باشید، برای درخواست مجدد نیاز به انگشت نگاری نخواهید داشت، حتی اگر تقاضای شما ریجکت شده باشد
از آنجایی که اعتبار پاسپورت ایرانی حداکثر ۵ سال است، ویزای مولتیپل کانادا در ایران به ویزای ۵ ساله کانادا نیز شهرت یافته است. اما در عمل اگر از اعتبار پاسپورت متقاضی ویزای مولتیپل کانادا، ۳ سال مانده باشد، ویزای مولتیپل وی نیز ۳ سال اعتبار خواهد داشت.
برهمین اساس، اگر به فرض شما در برنامه خرید ملک در ترکیه شرکت کرده و از پاسپورت 10 ساله این کشور برخوردار باشید، میتوانید در زمان درخواست ویزای توریستی کشور کانادا از پاسپورت و تابعیت ترکیه استفاده کرده و به اندازه اعتبار پاسپورت، ویزای توریستی دریافت کنید. یعنی ویزای ویزیتور کانادا شما مطابق با اعتبار پاسپورت جدید 10 ساله صادر میشود!
ویزای نرمال
یکی از مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای ویزیتور کانادا و طبعاً ویزای مولتیپل کانادا، دعوتنامه رسمی و معتبر از کانادا است. (ارائه این گزینه الزامی نبوده و وجود آن موجب تسریع ارزیابی و بالا رفتن شانس ویزا میشود)
در ویزای نرمال کانادا تهیه و ارائه این دعوتنامه بر عهده متقاضی است و اوست که در حین ارائه مدارک برای ترجمه و ارائه به سفارت، دعوتنامه را نیز ارائه میدهد. به بیان دیگر، در روند اپلای ویزای نرمال کانادا، تهیه و ارائه تمامی مدارک لازم برای ثبت نام ویزای کانادا (چه به روش ثبت نام آنلاین و چه به روش مراجعه حضوری به سفارت) بر عهده متقاضی خواهد بود.
ویزای توریستی کانادا برای والدین
سوپر ویزای کانادا یا ویزای والدین نوع دیگری از ویزای توریستی کانادا است. ویزایی که مخصوص پدر، مادر و یا پدربزرگ و مادربزرگ فردی است که اولاً اقامت دائم کشور کانادا را در اختیار دارد و ثانیاً سن او بالای ۱۸ سال است. در این مورد به خصوص یعنی درخواست سوپر ویزای کانادا، ارائه دعوت نامه از داخل این کشور الزامی است.
در واقع، دعوت کننده که همان فرزند و یا نوه متقاضی است باید از حداقل حقوق پایه 25921 دلار در سال برخوردار باشد؛ مدارک اقامت و برگههای ارزشیابی شرایط مالی و مالیاتی فرد دعوت کننده نیز حتما میبایست ضمیمه پرونده درخواست سوپر ویزای کانادا شود.
همچنین دعوت کننده باید بیمه خدمات درمانی متقاضی را حداقل برای یک سال از داخل خاک کانادا پرداخت کرده و فرد دعوت شونده باید زیرنظر پزشکان مورد اعتماد سفارت معاینه شود.(طبق جدیدترین اطلاعات وبسایت Canada.ca، حداقل پوشش درمانی این بیمه 100 هزار دلار کانادا اعلام شده است)
موافقت پزشک معتمد سفارت از آن جهت است که سلامت متقاضی پیش از ورود به کانادا تایید شود تا هدف از دریافت سوپر ویزای کانادا درمان و تحمیل هزینههای درمانی به دولت کانادا نباشد.
به بیانی دیگر، پدر، مادر یا پدربزرگ و مادربزرگ متقاضی اصلی باید پیش از دریافت ویزا و عزیمت به کشور کانادا یک آزمایش کامل مدیکال پزشکی را در کشور مبدا انجام دهند.
بد نیست به این نکته نیز در رابطه با سوپرویزای کشور کانادا اشاره کنیم که در صورتی که دعوت کننده و یا همان اسپانسر مقیم کانادا دارای خانواده در این کشور باشد، حداقل درآمد سالیانه تعیین شده برای تعیین صلاحیت صدور دعوتنامه برای والدین و یا پدربزرگ و مادربزرگ ساکن ایران به شرح زیر خواهد بود:
- یک نفر (متقاضی اصلی که همان فرزند و یا نوه میشود): 25921 هزار دلار
- دو نفر: 32.270 هزار دلار
- سه نفر: 39.672
- چهار نفر: 48.167
- پنج نفر: 54.630
- شش نفر: 61.613
- هفت نفر: 68.598
- بیش از این تعداد (به ازای هر نفر اضافه): 6985
مدت زمان اعتبار ویزای توریستی کانادا
به طور کلی، اعتبار ویزای توریستی کانادا بنابر نوع آن متفاوت خواهد بود.اگرچه چندی پیش سفارت کانادا با صدور اطلاعیهای افسران مهاجرت این کشور را ترغیب کرد تا اعتبار ویزای توریستی این کشور را تا زمان اعتبار پاسپورت متقاضی صادر نمایند، اما در نهایت این افسر مهاجرت و آفیسر پرونده است که مدت زمان اعتبار مجوز توریستی کانادا هر فرد را مشخص میکند.
دو نکته بسیار مهم در خصوص مدت اعتبار ویزای توریستی کانادا وجود دارد که بسیاری از متقاضیان محترم از آن بی اطلاع هستند:
تاریخ انقضایی که در برچسب ویزا درج میشود به معنای اعتبار اقامت در کانادا نیست! بلکه تاریخی است که دارنده ویزای کانادا میبایست پیش از آن به خاک کانادا وارد شود. اگر تا پیش از تاریخ درج شده در ویزای کانادا فرد مورد نظر وارد خاک کانادا نشود، ویزای وی باطل خواهد شد.
اگرچه نوع ویزای کانادا در سفارت این کشور و توسط افسر مهاجرت تعیین میشود اما مدت اعتبار ویزای کانادا را افسر مرزی مستقر در فرودگاه تعیین میکند!
برهمین اساس، اینکه نوع مجوز توریستی کانادا شما سینگل باشد یا مولتی، در سفارت کانادا و توسط آفیسر پرونده مشخص میشود، اما اینکه اعتبار این ویزا بر اساس عرف اعلام شده باشد یا کم و زیاد شود، توسط افسر مهاجرت و مرزبانی کانادا مشخص میشود.
به طور معمول، مدت اعتبار ویزای سینگل کانادا ۶ ماه است. این زمان میتواند بسته به تشخیص افسر مرزبانی کمتر شود که در این صورت زمان خروج در پاسپورت متقاضی قید خواهد شد. مدت زمان اعتبار ویزای مولتیپل کانادا در اساس ۱۰ سال است اما معمولاً اعتبار این ویزا تا پایان اعتبار پاسپورت متقاضی خواهد بود.
بنابراین با توجه به اعتبار ۵ ساله گذرنامه ایرانی، اعتبار ویزای مولتی کانادا برای ایرانیان حداکثر ۵ سال است. سوپر ویزای کانادا هم اعتباری۱۰ ساله دارد و والدین فرد دارای اقامت دائم کانادا میتوانند با دریافت سوپر ویزای کانادا تا ۱۰ سال بدون محدودیت به این کشور سفر کرده و در هر مرحله تا دو سال در این کشور اقامت داشته باشند.
یعنی برچسب سوپرویزای کانادا استثنا بوده و متقاضی میتواند با پایان اعتبار پاسپورت ایرانی، با سفارت کانادا هماهنگ کرده و برچسب ویزای خود را به پاسپورت جدید انتقال دهد.
تقریباً در تمامی موارد، مدارک مورد نیاز ویزای توریستی به استثنای سوپر ویزای کانادا با یکدیگر شبیه هستند. برای اقدام از هر دو طریق روش ثبت نام آنلاین و یا مراجعه حضوری به سفارت، شما ملزم هستید تا مدارکی را آماده و ارائه نمایید که مهمترین آنها فرمهای درخواست ویزای کانادا و تکمیل دقیق آنها خواهد بود.
اگر بخواهیم دو عامل اصلی در تعیین سرنوشت یک پرونده درخواست ویزای کانادا را نام ببریم، بی تردید عامل اول تکمیل دقیق و صحیح فرمهای ثبت نام و عامل دوم نظر آفیسر پرونده است.
به طور کلی، مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی کانادا (سینگل و مولتیپل) عبارتند از:
- اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورتها و ویزاهای قبلی فرد
- یک قطعه عکس جدید ۵/۳ * ۵/۴ رنگی با زمینه سفید
- ترجمه شناسنامه
- ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر و یا در صورت همراهی فرزندان
- ترجمه گواهی اشتغال
- تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه
مدارک مالی، شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی بانکی کانادا و ریزپرینت ۴ ماه آخر یک ماه است)
ترجمه اسناد ملکی
در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی است
ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمیکند
کارمندان
اشتغال به کار به زبان انگلیسی بر روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی
کارفرمایان
ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت انگلیسی۴ ماه آخر
تجار
ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه
مهندسان
ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت
کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد
ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه
بازنشستگان
ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود
دعوت نامه، شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت فامیلی، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر (دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر (Notary Public) برسد.
مدارک فرد دعوت کننده
ارائه کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی(Canadian Birth Certificate) یا کارت اقامت(PR Card) از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگههای مالیاتیNotice of) (Assessment و فرم های T4 یا T1 تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.
اگرچه ارائه دعوتنامه برای صدور ویزای سینگل و مولتیپل کانادا، الزامی نیست اما وجود دعوتنامهای معتبر میتواند شانس ویزا شدن درخواست کانادا را تا حد زیادی افزایش داد.
مدارک پشتیبان و مورد نیاز برای اخذ سوپر ویزای کانادا:
- مدارک مالی دعوتکننده مبنی بر توان ساپورت مالی دعوت شوندهها در مدت اقامت
- ارائه مدارک لازم برای اثبات داشتن حداقل حقوق سالانه25921 هزار دلار کانادایی
- مدارک پرداخت بیمه خدمات درمانی متقاضی حداقل برای یک سال از داخل خاک کانادا (با حداقل پوشش درمانی 100 هزار دلاری)
- مدارک اقامت و برگههای ارزشیابی شرایط مالی و مالیاتی فرد دعوت کننده
- تاییده پزشک معتمد سفارت برای متقاضیان (آزمایش مدیکال کانادا)
میزان تمکن مالی برای ویزای توریستی کانادا
یکی از مدارک مهم و قابل توجه پرونده ویزای توریستی کشور کانادا نامه تمکن مالی بانکی است که داشتن یک موجودی حساب معین را در یک بازه زمانی 3 تا 6 ماهه تایید کرده و این موضوع را به سفارت کانادا نشان میدهد که متقاضی از سپرده و توانایی مالی مناسبی برای حضور کوتاه مدت در کشور کانادا برخوردار است.
در حال حاضر حداقل تمکن مالی مورد نیاز و تعیین شده دولت کانادا برای فرد متقاضی برابر با 13.213 هزار دلار کانادا است.
البته این عدد برای مواردی نظیر ویزای بلند مدت تحصیلی کشور کانادا کاربرد دارد و برای حضور موقت و توریستی، میتوان عدد تقریبی 2 هزار دلار کانادایی برای هر 30 روز حضور در این کشور را در نظر گرفت که با احتساب حداکثر مدت مجاز حضور در کانادا در حدود 12 هزار دلار کانادا و یا معادل ریالی آن خواهد شد.
به دلیل حساسیت بالای افسر سفارت بر این مدرک مالی، توصیه میشود که تمامی حسابهای بانکی خود را یکپارچه کرده و تنها یک نامه تمکن ارائه دهید. همچنین حتماً به این نکته توجه کنید که به اصطلاح حساب سازی نکرده و یک شبه پول هنگفتی به حساب بانکی خود در ایران واریز نکنید.
مدت زمان صدور ویزای توریستی کانادا
بنابر جدیدترین آمار ارائه شده توسط اداره مهاجرت و شهروندی دولت کانادا، مدت زمان صدور ویزای توریستی این کشور در حالت عادی چیزی بین 12 تا 30 روز کاری است.
اما تابعیت متقاضی در زمان ارزیابی پرونده تاثیر بسزایی داشته و با انتخاب تابعیت ایران، این زمان به عدد تقریبی 188 روز کاری میرسد. باید به این نکته توجه کنید که زمان مورد نیاز برای انجام پروسه انگشت نگاری و عکس بیومتریک کانادا در این مدت لحاظ نشده و موضوعی مجزا است.
جا دارد در این قسمت نیز به اهمیت دعوتنامه ویزای کانادا و متنی که در این دعوتنامه نوشته میشود در کوتاه شدن مدت زمان ویزای کانادا و البته بالا رفتن شانس ویزا شدن هر پرونده اشاره شود.
برای مثال وقتی فردی در کانادا بیمار است و میخواهد در زمان بیماری فرزند و یا یکی از اقوامش در کنارش باشد زمان ارزیابی پرونده تا حد زیادی کاهش خواهد یافت، اما مواردی مثل تابعیت و شهروندی متقاضی و یا شرایط اخذ ویزای کانادا در دوران کرونا موجب افزایش زمان ارزیابی پرونده خواهد شد.
رد شدن ویزای توریستی کانادا
رد شدن درخواست ویزای توریستی این کشور یا اصطلاحاً ریجکت ویزای کانادا، کابوس هر مسافر، دانشجو و یا بیزینسمنی خواهد بود که برای آینده خود برنامهها ریخته و رویاپردازیهای زیادی کرده است.
مشکل زمانی ناراحت کنندهتر میشود که متقاضی برای ثبت درخواست و طی کردن مراحل آن چه از نظر مالی و چه از نظر زمان و انرژی هزینههای بسیاری را متقبل شده باشد.
در جواب این سوال که مهمترین عوامل در رد شدن ویزای توریستی کانادا کدامها هستند باید بگوییم که اگر برای مثال شما شغل ثابتی در کشور محل اقامت خود نداشته باشید و بخواهید با تمامی اعضای خانواده برای ویزای کانادا درخواست بدهید، آفیسر با بررسی این احتمال که شما قصد بازگشت به کشور خود را ندارید، به احتمال زیاد درخواست شما را رد خواهد کرد.
برهمین اساس، مهمترین موارد ریجکت ویزای ویزیتور کانادا به شرح زیر هستند:
- نداشتن سابقه سفر مناسب
- داشتن وابستگی های خانوادگی زیاد در کانادا و نداشتن وابستگی خویشاوندی کافی در کشور مبدا
- زمان پیشنهادی برای اقامت در کانادا با اهدافتان متناسب نباشد
- هدف شما برای بازدید از کانادا قانع کننده نباشد
- نداشتن وضعیت شغلی مناسب در کشور مبدا
- نداشتن مانده حساب و دارایی کافی
- وجود هرگونه سو سابقه و رفتارهای مخاطره آمیز قبلی که ممکن است باعث آسیب رساندن به دیگران شود
- ارائه نکردن مدارک کافی که نشان دهنده درآمد و تمکن مالی مناسب فرد دعوت کننده باشد
- هرگونه نقص در پرونده و مدارک پشتیبان متقاضی
- تشخیص آفیسر مبنی بر ارائه اطلاعات غلط از سوی فرد متقاضی
- متاسفانه وجود هر یک از این موارد به راحتی موجب ریجکت ویزای کانادا شده و از حضور موقتی و توریستی شما در این کشور پهناور و جذاب جلوگیری مینماید.
- نحوه اعتراض به ریجکت ویزای توریستی کشور کانادا
فرض میکنیم که اتفاقی که نباید رخ داده است. اکنون با ریجکتی ویزا چه باید کرد؟
در بسیاری از مواردی که درخواست ویزای کانادا برای بار اول رد شده باشد، امیدواری بسیاری وجود خواهد داشت تا با ارسال نامهای رسمی و فنی نسبت به بازنگری مجدد پرونده و در نهایت پذیرش درخواست ویزای کانادا موافقت شود. البته این اعتراض چه از منظر فرم و چه از نظر محتوا ضوابطی دارد که میبایست به دقت رعایت شود، در غیر این صورت سفارت کانادا به اعتراض رسیدگی نخواهد کرد.
نخستین گام در اعتراض به ریجکت ویزای توریستی کانادا، بررسی دلیل و یا دلایل رد شدن درخواست است. این عوامل در قالب نامهای رسمی موسوم به نامه ریجکتی به اطلاع متقاضی میرسد. مواردی که در هر پرونده موجب ریجکت درخواست مجوز توریستی کانادا شدهاند، در نامه ای رسمی تیک می خورند تا متقاضی بداند دلایل چه بوده است.
در مواردی متقاضی چندین سفر به کشورهای حوزه شنگن داشته است و از تمکن مالی قابل قبول و داراییهای مناسبی در ایران نیز برخوردار بوده اما در نامه ریجکتی وی به سابقه ناکافی سفر و شرایط مالی به عنوان دلایل رد ردخواست ویزای کانادا اشاره شدهاست.
البته طبق اطلاعات ارائه شده در وب سایت رسمی CIC، در اغلب مواقع به اعتراضات ویزاهای کوتاه مدت مثل ویزای توریستی ترتیب اثر داده نمیشود، تنها کار موثری که میتوانید انجام دهید اطلاع دقیق از نواقص احتمالی پرونده، برطرف کردن آنها و درخواست مجدد ویزا در آیندهای نزدیک است.
زمان درخواست مجدد ویزای کانادا پس از ریجکت شدن
یک روز بعد از دریافت نامه ریجکتی میتوانید بار دیگر برای ویزای توریستی کانادا اقدام نمایید. در واقع محدودیت زمانی برای این موضوع وجود ندارد اما مهم این است که هر متقاضی ابتدا با مطالعه دقیق نامه ریجکتی، نواقص و ابهامات مربوط به پرونده خود را مورد ارزیابی قرار دهد و با برطرف کردن آنها بار دیگر برای ویزای کانادا اقدام نماید.
مواردی که باید در درخواست مجدد پس از ریجکت شدن ویزای کانادا در نظر داشته باشید شامل موارد زیر میشود:
هیچ محدودیت زمانی برای درخواست مجدد وجود ندارد و میتوان بلافاصله اقدام کرد
در صورت ارسال نامه اعتراض، بهتر است تا روشن نشدن پاسخ از سوی سفارت کانادا برای درخواست مجدد صبر کرد
برای درخواست مجدد، اگر انگشت نگاری پیشین متقاضی کمتر از ۱۰ سال پیش انجام شده باشد، دیگر نیاز به انگشت نگاری مجدد نیست
تمامی هزینههای مربوط به ثبت نام آنلاین و یا بیومتریک سفارت کانادا باید مجدداً پرداخت شود
به طور کلی، اخذ ویزای کانادا، پروسهای زمانبر، فنی، حساس و هزینهبر است و نیاز به دقت فراوان در تمامی مراحل دارد. بعضی مواقع یک اشتباه کوچک در زمان آپلود مدارک و یا وجود کاستی و نقص در یکی از مدارک پشتیبان در مراجعه حضوری میتواند تمامی زحمتهای شما را به باد دهد و به موضوع ناگواری مثل ریجکتی ویزا منجر شود.